Convocat un acte de felicitació al Cadí La Seu per proclamar-se Campiones de la Lliga Catalana de Basquetbol

Avui a dos quarts de nou del vespre, a la sala d'actes de l'Ajuntament urgellenc. Es convida a tota la ciutadania a acostar-se a la plaça dels Oms per sumar-se a aquest acte de reconeixement a les nostres jugadores.
03-10-2022

Avui dilluns, a dos quarts de nou del vespre i a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell tindrà lloc l’acte institucional de reconeixement i felicitació a l’equip de bàsquet Cadí la Seu per haver-se proclamat, ahir diumenge, Campiones de la Lliga Catalana de Basquetbol.

El consistori urgellenc, encapçalat per l’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana, el vicealcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i el regidor d’Esports, Carlos Guàrdia, felicitaran a les jugadores i cos tècnic per haver revalidat aquest títol, el cinquè en el palmarès del club en aquesta competició, i que ja van aconseguir la passada temporada a Manresa.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell convida a tota la ciutadania a acostar-se a la plaça dels Oms per sumar-se a aquest acte de reconeixement a les jugadores del Cadí la Seu que, un cop finalitzat l’acte institucional a la sala de plens, rebran el suport i les felicitacions de tota la ciutat des del balcó de l’Ajuntament.