Demà s’obre el termini per presentar sol·licituds als ajuts per iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

A partir demà dimecres dia 1 i fins el dia 21 de març, a l’enllaç https://www.laseu.cat/viure-a-la-seu/solidaritat/ajuts-i-subvencions
28-02-2023

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obrirà demà dimecres 1 de març la convocatòria de subvencions per a persones físiques o jurídiques (ONG) que portin a terme iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu durant l’any 2023

El període de presentació de sol·licituds és fins el dia 21 de març. Les sol·licituds s’han de tramitar de manera telemàtica des de l’enllaç del web municipal, amb els impresos oficials que fixa l’Ajuntament urgellenc. 

La convocatòria d’aquestes subvencions té dos objectius principals: potenciar que les entitats sense ànim del lucre del nostre municipi col·laborin o portin a terme, directament o amb contrapart en el país de destí, projectes de cooperació al desenvolupament; i distribuir, tot o una part de la consignació pressupostària, en règim de concurrència competitiva l'import que s'atorga a cada sol·licitant. 

L’import màxim de la suma de les subvencions que s’atorgaran és el que correspon a la consignació pressupostària que és de 21.786,75 euros. Val a dir que es determinarà l’import atorgat per a cada sol·licitant seguint les indicacions de les bases reguladores d’aquestes subvencions.