El ‘Parlem de Formatge’ realitza les dues darreres visites guiades per la ‘Ruta del formatge’ d’aquest any

Aquest pròxim dissabte dia 9 i el dissabte dia 23 de desembre, a les cinc de la tarda, a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell.
04-12-2023

El cicle ‘Parlem de Formatge’ que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell portarà a terme els pròxims dissabtes 9 i 23 de desembre les dues darreres visites guiades de la Ruta del Formatge. 

Aquesta ruta dedicada al formatge és una visita guiada per les diferents exposicions de l’Espai Ermengol que expliquen la història del nostre territori a través del formatge i la importància de la producció lletera per al desenvolupament socioeconòmic de la comarca.

La ruta ve acompanyada d’un audiovisual de 8 minuts, traduït a 4 idiomes, subtitulat i amb llengua de signes catalana (LSC).

L’activitat finalitza amb una degustació de productes amb Denominació d’Origen Protegida DOP (formatge i mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya) i el nou formatge del centenari, Neu, de Cadí

Les entrades per participar en aquesta ruta és de 4,50€, i cal fer la inscripció des de l’enllaç: http://agenda.laseu.cat/espaiermengol/ 

Per a més informació es pot enviar un correu a: info@espaiermengol.cat