El Bosc Màgic, preparat per acollir el Tió de la Freita

Aquest pròxim dissabte 24 de desembre, de cinc de la tarda a 2/4 de vuit del vespre al Parc del Cadí de la Seu d’Urgell. Cal que tots els infants portin el seu bastó amb picarol.
21-12-2022

La Seu d’Urgell celebrarà aquest pròxim dissabte 24 de desembre, de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, el tradicional Tió de la Freita, a l’espai Bosc Màgic, ubicat al Parc del Cadí. 

Per participar en aquest acte nadalenc del Món Màgic de les Muntanyes, els infants hauran de portar el seu bastó amb picarol. 

Durant la celebració del Tió de la Freita es comptarà amb l’animació musical a càrrec d’Ivan Caro. A més, els nens i nenes també estaran acompanyats per 6 minairons i dos escrofus que els ajudaran a picar ben fort el tió. I enguany es tornarà a comptar amb la presència de l’Ot i l’Urgell, els protagonistes de l’obra de teatre El Rescat dels Minairons. Com a novetat d’aquest Nadal hi haurà instal·lat un photocall que ha estat elaborat per l’alumnat de l’Aula Oberta de l’Institut La Valira. 

Es demana que els infants que participin en aquesta activitat vagin acompanyats per una persona adulta. Hi haurà xocolatada per a tothom. 

Des de l’Àrea d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, responsable de l’organització d’aquesta activitat nadalenca, es vol agrair la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, Turisme Seu, Peusa, Institut la Valira, Comissió de Festes, Cadí, Torrons Vicenç, Cavall Fort, Patates Buffet, Consell Comarcal de l’Alt Urgell, calendari d’Integra Pirineus i Ràdio Seu. També es vol fer arribar un especial agraïment als treballadors de la brigada municipal perquè sense la seva col·laboració aquest acte no seria possible.