El Cadí la Seu ofereix a la ciutat el títol de Campió de Lliga Catalana Femenina

Albert Batalla i Isidor Alberich reben a les jugadores en una recepció institucional oferta aquest vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament urgellenc.
29-09-2015

Aquesta tarda l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i el regidor d'Esports, Isidor Alberich, juntament amb d'altres regidor del Consistori urgellenc, han rebut a les jugadores i al cos tècnic del Cadí la Seu, acompanyats pel president del club, Pere Porta, per felicitar-los personalment a l'haver aconseguit recentment el títol de Campió de la Lliga Catalana Femenina. Per la seva part, l'equip alturgellenc ha ofert el trofeu a la Ciutat de la Seu d'Urgell.
Albert Batalla, en nom de la ciutat, els hi ha agraït que deixin ben amunt el nom de la Seu d'Urgell, tant arreu de Catalunya com de l'Estat, a través del seu bon paper en les diferents competicions on participen. L'alcalde urgellenc ha reiterat el suport institucional cap al Cadí la Seu per tal que pugui continuar estant en l'elit del bàsquet femení, així com a la feina que realitza l'AE Sedis Bàsquet a la nostra ciutat.