El cicle Parlem de Formatge proposa una sessió de contacontes i un taller de iogurts i mató

Aquest dissabte 9 de novembre, a les 12 del migdia, a la Biblioteca Sant Agustí hi haurà el contacontes ‘Històries d’un palau ple de formatges’, a càrrec de Blai Senabre amb tast de formatges.

El cicle Parlem de Formatge que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell segueix amb la seva programació amb dues activitats més, per a tots els públics, que tindran lloc els propers dissabtes 9 i 16 de novembre. 

Així, per aquest pròxim dissabte 9 de novembre, a les 12 del migdia, a la Biblioteca Sant Agustí hi haurà el contacontes ‘Històries d’un palau ple de formatges’, a càrrec de Blai Senabre amb tast de formatges. 

‘Històries d’un palau... ple de formatges!’, és la història d’un rei li agradaven molt els formatges, frescos, tendres, curats, amb forats  o sense, de llet de cabra, d'ovella o de vaca, fins i tot aquells amb ‘cosetes’ verdes i un gust molt fort. En aquest contacontes el públic coneixerà què va passar al seu palau i altres històries molt saboroses. 

Per assistir a aquest contacontes no cal fer inscripció. L’entrada és gratuïta. 

Taller de iogurts i mató 

La següent proposta del Parlem de Formatger serà dissabte 16 de novembre, a les 17 hores, a l’Espai Ermengol, es portarà a terme el taller ‘Elabora els teus iogurts i mató a casa’,  a càrrec d’Isabel Guasch de Làctics L’Esquella, de Cerdanya. 

En aquest taller, els i les participants podran aprendre a fer iogurts i mató de manera casolana per poder gaudir de les nostres pròpies elaboracions. El preu per assistir a aquest taller és de 10€. Cal fer inscripció prèvia a: agenda.laseu.cat/espaiermengol/