El Consell Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell fa balanç de la seva acció en el darrer ple de l’actual curs escolar

Els nens i nenes fan demandes relacionades amb via pública i temes que afecten al municipi i alhora aporten millores de cara al curs vinent en les activitats que organitza l’Ajuntament.
07-06-2021

Els 16 alumnes que formen el Consell Municipal d’Infants (CMI) de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest matí de manera telemàtica el darrer ple de l’actual curs 2020-2021 per  balanç de la feina que han dut a terme en aquests mesos.

En aquest ple, presidit per l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, amb la participació del vicealcalde, Francesc Viaplana, i la regidora d'Infància, Núria Tomàs, així com també la regidora del grup municipal de Compromís x la Seu, Carlota Valls, els nens i nenes ha repassat les consultes, demandes i propostes sobre temes relacionats amb urbanisme, via públic i equipaments de la ciutat.

Els infants també han fet demandes d’activitats que els hi agradaria que es portessin a terme per Nadal: gimcanes relacionades amb la neteja de l’entorn, un Escape Room, tallers de manualitats, etc.

Des de l’Ajuntament se’ls ha informat que pel proper Nadal s’està programant un Escape Room adreçat a infants de 7 a 12 anys.

La sessió plenària ha finalitzat amb la tradicional fotografia de família.

8 anys de CMI

El Consell Municipals d’Infants de la Seu d’Urgell és un òrgan representatiu dels nens i nenes de la ciutat que es va constituir ara fa vuit anys, concretament en el curs escolar 2013-2014.

El CMI està conformat per un total de 16 alumnes procedents de les escoles Pau Claris, Albert Vives i La Valira i el col·legi La Salle, més, l'alcalde de la ciutat, la regidora d'Infància, un representant de cada grup polític municipal, les tècniques de les regidories d’Educació i d’Infància i una mestre de cada centre educatiu.