El conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya visita la Seu d'Urgell

Carles Campuzano ha participat en una trobada amb l'equip del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell sobre els serveis socials al Pirineu.

El conseller de Drets Socials del Govern de la Generalitat, Carles Campuzano, ha visitat aquesta tarda l’Ajuntament de la Seu d’Urgell on ha estat rebut per l’alcalde Francesc Viaplana, el vicealcalde urgellenc Jordi Fàbrega i la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla, entre d’altres regidors del Consistori. El conseller ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat.

En aquesta visita a la capital de l’Alt Urgell, el conseller de Drets Socials ha pogut participar en una trobada amb l’equip del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell sobre els serveis socials al Pirineu. En la reunió, s’ha tractat sobre les places actuals i les necessitats tant en residència com de centres d’atenció diürna per a gent gran i també de les iniciatives a desplegar amb el suport del departament mitjançant el contracte programa de serveis socials: programa d’envelliment actiu, servei d’atenció a les famílies, servei de suport a les persones amb discapacitat.

El conseller Campuzano acompanyat per l’alcalde urgellenc també ha conegut el projecte Integra Pirineus. Aquesta fundació ofereix acompanyament social i laboral a les persones en risc d’exclusió, especialment aquelles que tenen una discapacitat intel·lectual o trastorn de la salut mental, entre d’altres, a beneficiaris de la renda garantida de ciutadania. Integra Pirineus porta a terme diversos projectes basats en la gestió forestal sostenible i en la biomassa.