El Pla de Transició al Treball de la Seu d’Urgell, guardonat en els Premis Impulsa FP que atorga el Departament d’Educació a Lleida

Amb l’activitat realitzada amb l’associació Menja’t l’Alt Urgell, que ha permès als i les alumnes conèixer més i millor la seva comarca.
04-05-2021

El Pla de Transició al Treball (PTT) de la Seu d’Urgell amb el perfil d’Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic ha guanyat el 2on premi dels Premis Impulsa FP dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a Lleida, en la categoria de Projectes Innovadors.

L’activitat ha estat un projecte transversal que ha permès als i les alumnes conèixer millor la seva comarca, a partir del coneixement i treball amb Menja’t l’Alt Urgell. Els i les joves participants han realitzat tot un seguit d’activitats per conèixer de quina manera treballa aquesta associació i els beneficis del treball en xarxa per a petits/es productors/es.

Menja’t l’Alt Urgell és una associació sense ànim de lucre formada per petits productors i artesans, registrats legalment i de producció pròpia de la comarca alturgellenca. Entre els productors/es en trobem de diferents sectors com: l’alimentari, el cosmètic, l’artesà i la restauració rural.