El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix dos tallers gratuïts per conèixer la natura urbana de la ciutat

‘Ecoturisme urbà des del mòbil’ per conèixer espais verds i arbres emblemàtics a través del nou recurs turístic La Seu d’Urgell, naturalment.
22-07-2020

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell té preparats per al pròxim mes d’agost els tallers ‘Ecoturisme urbà des del mòbil’ que tindran lloc els dimecres, que serà obert a tothom, i els dijous, només per a gent gran, aquest amb la col·laboració de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament urgellenc.  

Ambdós tallers tenen com a objectiu que els i les participants descobreixin la natura urbana que hi ha a la Seu d’Urgell, tot visitant espais verds i exemplars emblemàtics que hi ha en diversos racons de la ciutat, a través dels seus mòbils aprofitant el nou recurs turístic com és el plànol ‘La Seu d’Urgell, naturalment’.

Els tallers

El taller dels dimecres, que és obert a tothom, s’iniciarà el 5 d’agost i finalitzarà el dia 26 d’agost, de 10 a 11.30 hores. Per participar-hi cal fer inscripció telemàtica al web municipal: www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions Les persones que necessitin ajuda per formalitzar-la poden trucar per demanar cita prèvia al 973 355 608.

El taller dels dijous, organitzat exclusivament per a la participació de persones grans  a partir de 60 anys, començarà el 6 d’agost i acabarà el 27 d’agost, de 10 a 11.30 hores. Les inscripcions s’han de fer per telèfon trucant al 973 354 102 i demanar per la tècnica de gent gran Montse Eroles.

Tots dos tallers són gratuïts i tindran un màxim de 10 participants cadascun. Cada participant ha de portar el seu mòbil. Tothom ha de portar mascareta. Al ser un taller a l’aire lliure caldrà fer ús de protector solar.

Recordem que La Seu d’Urgell, naturalment’ és un mapa ecoturístic que recull tota la biodiversitat de la Seu d’Urgell que es pot observar passejant pels carrers de la ciutat.

Aquest recurs ecoturístic ofereix dos codis QR que enllacen, un al web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, i l’altre, al web de Turisme Seu, on es poden trobar les fitxes de cadascun dels 20 punts d’interès ecoturístic que amplien informació. També des dels dos webs es pot descarregar aquest plànol.