El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell reobre demà al públic

Seguirà donant suport i assessorament a les persones que ho necessitin, així com tallers de manera virtual, fins a nou avís. De manera excepcional s'atendrà de manera presencial però amb cita prèvia. Caldrà portar obligatòriament mascareta.
25-05-2020

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, ubicat al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell, reobrirà al públic demà dimarts 26 de maig, amb totes les mesures de seguretat. Aquest equipament oferirà un circuit intern per evitar encreuaments entre usuaris, així com posar a disposició gel hidroalcohòlic a les persones que entrin. 

Coincidint amb l’inici  de la Fase 2 de desescalada, el Punt Òmnia donarà suport i assessorament a les persones que ho necessitin, així com tallers de manera virtual, fins a nou avís.

En cas d’alguna necessitat de tipus presencial caldrà trucar al telèfon 973 350 010, extensió 8017 o enviar un correu electrònic a laseu@xarxaomnia.gencat.cat per demanar cita prèvia.

L’horari d’obertura al públic serà de deu del matí a una del migdia sempre sota cita prèvia. Les tardes aquest equipament restarà tancat.

Per accedir al Punt Òmnia cal que portar obligatòriament mascareta. En cas contrari, no es podrà accedir a aquest equipament.

Activitat telemàtica

Val a dir que els tallers telemàtics que s’estan portant a terme aquests dies es continuaran impartint de manera telemàtica fins a final de curs. D’altra banda, remarcar que no tindrà lloc cap taller de manera presencial.

Davant l’actual situació de crisi sanitari, enguany el Punt Òmnia no podrà organitzar la festa de fi de curs, però les persones que hagin seguit els tallers rebran igualment el seu certificat d’aprofitament via correu electrònic. Els i les participants que no tinguin email se’ls trucarà per telèfon per dir-los com han d’anar a recollir-lo.

Cal remarcar que el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell seguirà informant de les novetats i canvis que es vagin produint a través de notes de premsa, xarxes socials i correu electrònic.