Els minairons reparteixen als alumnes de la Seu d'Urgell el punt de llibre amb la cançó del Picarol

Escrita i composada per Daura Sons (Ivan Caro i Pilar Planavila), amb la veu d'Agnès Aràjol, i enregistrada per Lloveraproaudio.
09-12-2021

Aquest matí els minairons, acompanyats per un 'escrofus' (soldat de l'exèrcit del malvat Peirot) han visitat les escoles Pau Claris, Albert Vives, La Valira i el col·legi La Salle, i les llars d'infants Els Minairons, Xics La Salle i Francesc Xavier. 

A cada centre educatiu, aquests personatges de la mitologia pirinenca han recollit els desitjos dels alumnes d'educació primària i de 0 a 3 anys de la Seu d'Urgell.

Com a novetat d’aquest any, els minairons han repartit un punt de llibre on hi ha inscrita la lletra de la cançó El Picarol, escrita i composada per Daura Sons (Ivan Caro i Pilar Planavila), amb la veu d'Agnès Aràjol, i enregistrada per Lloveraproaudio. 

La visita dels minairons -activitat que s'emmarca en la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes- és molt esperada cada any per aquestes dates prenadalenques per part dels més petits. Aquesta activitat forma part de l'aprenentatge de les tradicions pirinenques i dels seus protagonistes 'màgics' com són els minairons.