En marxa a la Seu d’Urgell el nou curs del PFI-PTT, enguany amb el nou perfil professional d’auxiliar d’activitats forestals

Un total de 13 joves estan cursant aquest nou mòdul que respon a les necessitats del territori.
29-09-2021

El curs 2021-2022 dels Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de la Seu d’Urgell s’ha iniciat amb un nou perfil professional. Si fins el curs passat el perfil era d’auxiliar en ventes, oficina i atenció al públic, els 13 d’alumnes enguany cursen el d’auxiliar d’activitats forestals.

En aquest curs s’ha optat per aquest nou perfil professional perquè respon a les necessitats del territori, un sector professional amb molta projecció i amb manca de personal format.

Amb aquest nou perfil professional, els i les joves que el porten a terme es podran formar per tal d’ajudar a la implantació de les energies renovables a l’Alt Urgell, a través d’ empreses del territori.

D’altra banda, aquest perfil professionalitzador té continuïtat d’estudis del mateix àmbit a la comarca amb el CFGM de Tècnic/a en Aprofitament i Conservació del medi natural de l’Escola Agrària del Pirineu.

Aquesta formació es realitza a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, concretament a la sala d’actes, mentre que l’espai natural del Pla de les Forques s’hi desenvolupa la formació d’aquest mòdul professional.

Aquest PFI-PTT és un projecte de cooperació educativa entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de la Seu d’Urgell que enguany també compta amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).