Es reobre el parc caní de la Seu d’Urgell

Coincidint amb la segona setmana de la Fase 1 de desescalada del confinament per a la Covid-19.
19-05-2020

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha reobert el parc caní de la ciutat coincidint amb la segona setmana de la Fase 1 de desescalada del confinament per a la Covid-19. Aquest espai públic, a l’aire lliure i tancat per l’esbarjo de gossos, situat a l’Horta del Valira, es va tancar de manera temporal a causa de l’estat d’alarma per la Covid-19.

A partir d’aquesta setmana, el parc caní de la Seu torna a estar disponible per als propietaris de gossos que vulguin portar-hi a les seves mascotes. També hi trobaran en funcionament la font d’aigua i els dispensadors de bosses per a recollir els excremtns dels seus animals.

S’aconsella que després d’accedir al parc caní cal rentar-se les mans de se seguida que es pugui, tal i com s’ha de fer quan s’accedeix a un equipament públic o es toca qualsevol element del mobiliari urbà.

D’altra banda, cal recordar que des del passat dia 20 d’abril els expenedors de bosses (kioscans) per a recollir els excrements dels gossos a la via pública ja van ser desinfectats per tornar a oferir aquest servei.