Èxit de participació en l’oferta lúdica i esportiva ‘A l’Estiu, viu l’Esport’, organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament la Seu d’Urgell

Amb prop de 450 nens i joves inscrits a les propostes ‘A l’Estiu, Tot Esport’ i ‘A l’Estiu, Aventura’ que s’han iniciat aquest dilluns i que s’allargaran fins el 10 de setembre. Encara hi ha places disponibles en alguns dels torns establerts.
01-07-2021

Un total de 447 infants i joves participaran al llarg d’aquest estiu en l’oferta lúdica i esportiva ‘A l’Estiu, viu l’Esport’, que inclou les propostes ‘A l’Estiu, Tot Esport’ i ‘A l’Estiu, Aventura’, organitzades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Davant d’aquest èxit d’inscripcions que han obtingut ambdues propostes, el regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Carlos Guàrdia, manifesta que “des del Servei d'Esports estem molt contents amb l'excel·lent acollida que han tingut les estades esportives municipals d'estiu. Ara per ara, hi ha 447 infants i adolescents, de 6 a 15 anys d'edat, distribuïts en les dues grans propostes que oferim: A l'Estiu, Tot l'Esport, que es desenvoluparà durant el mes de juliol, i a l'Estiu, Aventura, que tindrà lloc durant el mes d'agost i setembre”.

Qualitat de l’oferta esportiva

Guàrdia abunda respecte a la bona acollida del programa estiuenc ‘A l’Estiu, viu l’Esport’ que “aquesta bona resposta de la ciutadania reafirma l'atractivitat i la qualitat de les estades esportives municipals que s'ofereixen a la Seu durant l'època estival i, al mateix temps, ens esperonen a continuar apostant per aquest model, un maridatge entre esports convencionals i activitats al medi natural, com ara el senderisme o bicicleta, aprofitant les excel·lents aptituds que té l'Urgellet per aquestes pràctiques”.

A dia d’avui els cinc torns setmanals d’A l’Estiu, Tot Esport té inscrits un total de 212 participants, entre nens i adolescents, mentre que ‘A l’Estiu, Aventura’ ja compta amb 235 inscrits. Val a dir però que encara hi ha places disponibles en alguns dels torns establerts. Les famílies que hi estiguin interessades, es poden adreçar al Servei d'Esports per sol·licitar informació.

Carlos Guàrdia també ha volgut subratllar que “el nostre lema és Ciutat d'Esport, ho som per a tots els públics, edats i èpoques de l'any; per tant, l'activitat física i esportiva durant l'estiu i, especialment, la que realitzin els infants i adolescents, és molt important per a nosaltres”.

Torns setmanals: del 28 de juny al 10 de setembre

Recordem que ‘A l’Estiu, Tot l’Esportes desenvolupa des del passat 28 de juny i fins el 30 de juliol, i ‘A l’Estiu, Aventura’ es realitzarà del 2 d’agost al 10 de setembre.

‘A l’Estiu, Tot Esport’ es porta terme de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 hores, del mes de juliol, ofereix activitats esportives diverses que inclou esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius,  gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d'estratègia, entre d’altres. L'activitat inclou també la piscina municipal, servei d'acollida, a partir de les 8 del matí, i dinar de 14:00 a 15:00 hores. Els torns d’aquesta proposta són del 28 de juny al 2 de juliol (que s’està realitzant aquesta setmana); del 5 al 9 de juliol; del 19 al 23 de juliol; i del 26 al 30 de juliol.

Pel que fa a la proposta ‘A l’Estiu, Aventura’ també es realitza de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00, d’agost i setembre, amb activitats esportives en el medi natural i el nostre entorn que inclou escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, btt, snorkel, slackline o senderisme, entre d’altres. L'activitat inclou també la piscina municipal i servei d'acollida, a partir de les 8 del matí. Els torns d’aquesta proposta són: del 2 al 6 d'agost; del 9 al 13 d'agost; del 16 al 20 d'agost; del 23 al 27 d'agost; del 30 d’agost al 3 de setembre i del 6 al 10 de setembre.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros (20% de descompte a la inscripció per família nombrosa o monoparental, segons ordenança fiscal 32). L’opció d’acollida és de 7€ per torn i l’opció dinar és de 35€ el torn.