Felicitació institucional a Josepa Servat Girató que avui fa 100 anys

La padrina urgellenca ha rebut a mans d'Albert Batalla, Montserrat Bonet i Regina Cairol la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya per haver complert 100 anys d'edat.
12-01-2016

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, juntament amb la representant del Secretariat de Família dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, Regina Cairol, han felicitat a la padrina Josefa Servat Girató que avui dimarts, 12 de gener, fa 100 anys.

La padrina urgellenca ha rebut a les autoritats en el seu domicili particular de la Seu d'Urgell, acompanyada per la seva família, les quals li han atorgat la medalla centenària en homenatge als seus 100 anys i que atorga la Generalitat a totes les persones residents a Catalunya que han complert 100 anys d'edat.

Així, l'avia centenària Josefa Servat Girató, ha rebut a mans d'Albert Batalla i Regina Cairaol la medalla commemorativa, gravada amb el seu nom i l'any de celebració del seu centenari. També a mans de la regidora de Gent Gran, Montserrat Bonet, ha rebut un ram de flors en nom de la Corporació municipal. Per celebrar el seu centenari, la padrina urgellenca ha estat acompanyada per bona part de la seva família. 

Josefa Servat Girató va néixer el 16 de gener de 1916 a Talltendre (Cerdanya). Als 18 anys es va casar i va anar a viure a Prullans, i des de fa 46 anys viu a la Seu d'Urgell. L'àvia centenària té 2 fills, 4 néts i 7 bisnets.