Felicitació institucional a les jugadores del Cadí La Seu com a campiones de la 34a Lliga Catalana

La capitana de l’equip urgellenc Ariadna Pujol, i el president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, han fet a mans el trofeu a l’alcalde Francesc Viaplana, qui ha lliurat a la jugadora més valuosa de la competició, Laura Peña, un ram de flors.
03-10-2022

Aquest vespre ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la recepció oficial a l’equip Cadí La Seu, on jugadores i cos tècnic han rebut la felicitació institucional per haver conquerit el títol de Campiones de la 34a Lliga Catalana de Basquetbol.

La capitana de l’equip urgellenc Ariadna Pujol, i el president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, han fet a mans el trofeu a l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, qui ha lliurat a la jugadora més valuosa de la competició, Laura Peña, un ram de flors.

En aquest reconeixement, l’alcalde urgellenc juntament amb el vicealcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Guàrdia, així com d'altres regidors i regidores del Consistori urgellenc, ha felicitat en nom de la ciutat a les membres del Cadí La Seu per haver aconseguit aquest títol i deixar el nom de la Seu ben amunt.

Les jugadores i cos tècnic han sortit al balcó de l’Ajuntament de la Seu per agrair el suport als aficionats de l’equip que s’han donat cita a la plaça dels Oms que han volgut sumar-se a aquest homenatge institucional.  

Aquesta és la cinquena vegada que l'equip de la Seu d'Urgell aconsegueix aquest títol, i per segon any consecutiu, després de d'imposar-se ahir davant el Barça CBS per 60 a 42.