Iniciades les obres del nou consultori mèdic de Castellciutat

El dispensari d'atenció sanitària s’ubicarà a la planta baixa dels antics estudis de RàdioSeu, al carrer Doctor Robert, número 3.
26-10-2020

Aquesta setmana han començat les obres d’adequació del nou consultori mèdic del poble de Castellciutat que s’ubicarà als antics estudis de l’emissora municipal RàdioSeu.

L’actuació consisteix en el condicionament de la planta baixa d’aquest edifici de titularitat municipal, que té uns 45 m2, com a dispensari mèdic que disposarà d’una sala d’espera, dues consultes i un bany.

Les obres han estat adjudicades a Àrids i Formigons Pont d’Espia, SL, el seu import total és de 57.342,14 euros (IVA inclòs) i tindran una durada d’un mes i mig, aproximadament.

Amb aquest nou equipament, a part de millorar d’una manera significativa els espais i la comoditat per l’atenció sanitària dels veïns i veïnes de Castellciutat i dels professionals sanitaris, el Consistori urgellenc s’estalvia el lloguer del local que s’ocupa actualment. A més, es facilita un espai a la Comissió de Festes de Castellciutat.

Aquestes obres s’afegeixen a les que actualment s’estan realitzant per edificar el nou Centre d’Atenció Primària de la Seu d’Urgell, amb l’objectiu conjunt de millorar tots els serveis i infraestructures sanitàries de la ciutat. 

Recordem que aquest edifici municipal va acollir durant tres dècades els estudis de RàdioSeu, emissora que es va traslladar a mitjans de 2018 al nucli urbà de la Seu d’Urgell, concretament al número 16 del Passeig del Parc.