L’activitat familiar ‘Anem a buscar els tions al bosc’, enguany se celebrarà en dos torns

Aquesta activitat, inclosa en la programació nadalenca de ‘El Món Màgic de les Muntanyes’ de la Seu d’Urgell tindrà lloc dissabte 5 de desembre. Per participar-hi cal inscripció prèvia.
12-11-2020

El dissabte 5 de desembre els infants podran anar a buscar el seu tió al bosc. L’activitat familiar ‘Anem a buscar els tions al bosc’ és una de les propostes nadalenques de ‘El Món Màgic de les Muntanyes’ que es va iniciar l’any passat i que enguany se celebrarà en dos torns: de 10.30 a 11.30 hores i de 12.00 a 13.00 hores. Les famílies que hi vulguin participar hauran d’inscriure’s prèviament i escollir un dels dos torns proposats.

Per prendre part a ‘Anem a buscar els tions al bosc’ cal fer inscripció a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 355 608 o bé enviant un correu a joventut@aj-laseu.cat  La inscripció és gratuïta.

Bosc del Pla de les Forques

L’activitat s’ubicarà al bosc del Pla de les Forques, ja que es tracta d’una activitat a la natura. Els nens i nenes participants faran una petita excursió pel bosc de la mà dels exploradors Guillem Castellví i Albert de Gràcia, de Meteopirineus. Durant la sortida pel bosc, els nenes i nenes aniran trobant diferents sorpreses com els Minairons i el seu propi tió.

Per completar l’activitat, es comptarà amb una animació que anirà a càrrec de Duet Daura, format per Ivan Caro i Pilar Planavila, que presentaran com a primícia la Cançó dels picarols! A més a més, els infants podran crear el seu propi canut dels picarols.  

“Enguany els tions tornaran a sortir del bosc  i els podrem anar a buscar. Aquesta activitat és ideal per fer en temps de pandèmia perquè és una activitat a l’aire lliure i amb el grup de convivència familiar. Extremarem totes les mesures sanitàries com la higiene a l’hora de traslladar els tions, mascareta i guants per als Minairons, horaris marcats i nombre limitat d’acompanyants dels infants”, explica la regidora d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Núria Tomàs.  

Properament s’anunciarà el programa complet de ‘El Món Màgic de les Muntanyes 202-2021’ que tindrà lloc al llarg de les pròximes festes nadalenques.