L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprova el projecte modificat de pavimentació parcial de l’aparcament del cementiri municipal

En aquest nou projecte es modifica la primera proposta, incorporant aquesta vegada un material asfàltic d’una durabilitat garantida “altíssima”.
05-12-2023

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquest dilluns el projecte modificat de pavimentació parcial de l’aparcament del cementiri municipal, després que la licitació de l’anterior projecte quedés deserta.

Cal aclarir que aquell primer projecte no es va poder licitar perquè els tècnics municipals van considerar que la solució proposa no era l’adequada i que, a més a més, presentava poca durabilitat pel tipus de material projectat.

En conseqüència, es va haver d’encarregar la modificació del projecte a l’enginyer Artur Llansà. En aquest nou projecte es modifica la primera proposta, incorporant aquesta vegada un material asfàltic d’una durabilitat garantida “altíssima”.

Aquest projecte modificat té un cost 109.229,23€, i suposarà un augment de despesa de l’execució de més de 60.000€.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu, David Servat, manifesta al respecte que “és millor incrementar la despesa amb aquesta nova solució, i no malgastar així els diners en un projecte que ja es preveia poc pràctic”.