L’Ajuntament de la Seu atorga 9 ajuts per rehabilitar i pintar porxos i façanes del centre històric i de Castellciutat

Els ajuts aprovats sumen uns 25.000€

Després de tancar-se el termini de presentació de sol·licituds de la darrera convocatòria, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorgarà un total de 24.975€ en ajuts per a rehabilitar i repintar porxos i façanes d’edificis dels carrers Major i dels Canonges, així com carrers adjacents, i també de Castellciutat.

De les 9 sol·licituds acceptades, 8 pertanyen al centre històric de la Seu per un valor de 21.975€, i 1 a Castellciutat que ascendeix a 3.000€. “Amb aquests ajuts, l’actual equip de govern segueix donant suport i apostant per la dinamització del centre històric i Castellciutat”, manifesta la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Gemma Tó.

Les subvencions que s’atorguen cobreixen un màxim del 85% del pressupost de la rehabilitació i pintura de la façana. L’import màxim de la subvenció és de 2.000€ si l’edifici té una única façana, i de 3.000€ si en té més d’una.

Cal recordar que la pintura que s’utilitzi per repintar s’ha de fer amb el color  o colors determinats a la normativa urbanística municipal.