L’Ajuntament de la Seu d’Urgell lliura 11 claus dels nous horts socials a persones en situació de vulnerabilitat

Situats a la partida de Sant Ermengol, s’han atorgat a famílies vulnerables, al PFI-PTT i a la UEC.

L’alcalde de la Seu, Joan Barrera, i la tinent d’alcalde d’Acció Social, Christina Moreno, han lliurat aquest migdia 11 claus del nous horts socials situats a la partida de Sant Ermengol del municipi. 

D’aquests 11 horts, s’han atorgat 8 a famílies en situació de vulnerabilitat social, 2 pels alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) i 2 pels alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), tal i com regulaven les bases de la darrera convocatòria. 

Aquesta nova parcel·la d’uns 3.000 m2, engloba un total de 39 horts per conrear, amb una superfície aproximadament entre 43 i 45m2 cadascun, que ja estan llaurats per a poder ser conreats. 

Christina Moreno ha remarcat la importància de l’ús terapèutic d’aquests horts per a les persones que els conrearan. “Volem promoure un projecte social que contribueixi a la qualitat de vida de les persones més vulnerables o amb circumstàncies especials, i alhora fomentar el progrés equilibrat i sostenible del nostre municipi”, ha subratllat la tinent d’alcalde d’Acció Social de l’Ajuntament de la Seu. 

Val a dir que el pròxim mes d’octubre s’obrirà una nova convocatòria per aquesta mateixa parcel·la d’horts socials adreçada únicament a persones grans.