L’alumnat d’INEFC Pirineus organitza una caminada i un torneig de tennis taula per La Marató de TV3

Les activitats solidàries tindran lloc aquest diumenge 19 de desembre amb l’objectiu de recollir fons per ‘La Marató que trenca murs’.
16-12-2021

Els i les alumnes del centre INEFC Pirineus de la Seu d’Urgell han organitzat per aquest pròxim diumenge 19 de desembre dues activitats esportives per poder col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental.

La caminada solidària ofereix la possibilitat de participar en dos recorreguts: la llarga, d’11 quilòmetres, que arribarà fins a l’ermita de Sant Antoni, i la curta, de 8 quilòmetres, que farà la volta a Alàs. La llarga s’iniciarà a les nou del matí, mentre que la curta començarà a les deu. Ambdues caminades tindran sortida des de la plaça Soldevila (centre cívic el Passeig) de la Seu d’Urgell.

Per participar en qualsevol de les dues caminades cal fer un donatiu mínim de 5 euros, a excepció dels menors de 12 anys. Les inscripcions es poden fer a través del codi QR del cartell d’aquest esdeveniment o el mateix dia abans de l’inici de cada caminada. Les primeres 25 persones inscrites rebran una samarreta de regal.

L’altra proposta esportiva solidària és la celebració d’un torneig de tennis taula, que tindrà lloc al Palau d’Esports, a partir de les deu del matí. En aquest cas, el donatiu és opcional.

Aquesta matinal esportiva en pro de La Marató està organitzada per l’alumnat del centre INEFC Pirineus, amb la col·laboració del Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Esportiu de l’Alt Urgell i Fruites Seu.