L’Escola Municipal de Música celebra dues jornades de portes obertes

Els pròxims dimecres i dijous, 21 i 22 de setembre, a les sis i a les set de la tarda. Matrícula oberta fins el dia 30 de setembre.
19-09-2022

Els pròxims dimecres 21 i dijous 22 de setembre, a les sis i a les set de la tarda, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell celebrarà jornades de portes obertes perquè la ciutadania conegui de primera mà aquest centre educatiu musical i apropar la música a tots els urgellencs i urgellenques. 

Així, tothom que ho desitgi podrà visitar i veure l’activitat que s’hi desenvolupa: classes de sensibilització, cor orquestra i classes de diferents instruments. 

Cal recordar que com a novetats d’aquest curs 2022-23, l’Escola Municipal de Música ofereix un curs sobre música en família per a infants de 0 2 anys, que s’iniciarà el pròxim mes d’octubre; cor d’adults; combo de música moderna d’adults; i un grup de música tradicional. La matrícula resta oberta fins el dia 30 de setembre. 

Per a més informació, enviar un correu a escolamusica@aj-laseu.cat o trucar al telèfon 973 354 639. 

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell és un centre reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.