L’Escola Municipal de Música celebra dues jornades de portes obertes i la Setmana de l’Amistat

Dimecres 20 i dijous 21 de setembre es podrà visitar aquest centre educatiu. Del 18 del 21 de setembre l’alumnat podrà portar al centre un amic o una amiga a les diferents classes.

Els pròxims dimecres 20 i dijous 21 de setembre, a les sis i a les set de la tarda, l’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell celebrarà ambdues jornades de portes obertes perquè la ciutadania conegui de primera mà aquest centre educatiu musical i apropar la música a tots els urgellencs i urgellenques. 

Així, tothom que ho desitgi podrà visitar i veure l’activitat que s’hi desenvolupa: classes de sensibilització, cor, agrupacions o classes de diferents instruments. 

A més, del 18 al 22 se celebrarà la Setmana de l’Amistat en la qual l’alumnat podrà anar a l’EMM acompanyat d’un amic o amiga a les diferents classes, donant l’oportunitat  de descobrir i conèixer tant el centre com la pràctica musical dels seus companys i companyes. 

Cal recordar que aquest curs 2022-23 l’Escola Municipal de Música consolida les sessions de música en família per a infants de 0 2 anys, que s’iniciarà el pròxim mes d’octubre; el cor d’adults; el combo de música moderna d’adults i el grup de música tradicional. La matrícula resta oberta fins el dia 27 de setembre. 

Per a més informació, es pot enviar un correu a info@emmlaseu.cat o trucar al telèfon 973 354 639. 

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell és un centre educatiu autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, motiu pel qual l’alumnat a partir de l’ESO pot demanar el reconeixement d’assignatures dels estudis obligatoris, reduint la càrrega lectiva a realitzar.