L’Escola Municipal de Música organitza audicions per commemorar Santa Cecília, patrona dels músics

Les sessions, que tindran lloc a Sant Domènec, seran només obertes per l‘alumnat del centre.
18-11-2021

Per commemorar Santa Cecília, patrona dels músics, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell ha organitzat un seguit d’audicions que tindran lloc entre el 21 i el 26 d’aquest mes de novembre.

Les activitats s’iniciaran aquest pròxim diumenge dia 21 amb una sessió on l’alumnat de bateria i acordió podran gaudir de la xerrada-concert sota el títol ‘Origins’ a càrrec de músics amb una gran carrera professional i de renom com Santi Arisa (bateria) i Giuseppe Costa (acordió i veu). Aquest taller, que és exclusivament pels alumnes de bateria i acordió, es realitza gràcies a Portal Música que ofereix desinteressadament l’espectacle per l’escola.

A partir del pròxim dilluns 22 de novembre, dia de Santa Cecília, i fins divendres 26, cada tarda a partir de 2/4 de sis, es portaran a terme les audicions d’instrument a la sala Sant Domènec.

En aquestes audicions l’alumnat interpretarà obres del repertori que està treballant en aquest curs. Alhora, els companys i companyes podran escoltar-los, com així també les altres especialitats instrumentals.

Val a dir que aquestes audicions musicals es portaran a terme a la sala Sant Domènec, obertes només per l’alumnat de l’Escola Municipal de Música.