L’Espai Dansa presenta l’exposició ‘Art en moviment’

El pròxim dimarts 21 de març, a les set de la tarda, a la sala ‘la Cuina’. La mostra s’inclou en la primera edició del projecte pedagògic DansaArt.
14-03-2023

El pròxim dimarts 21 de març, a les set de la tarda, s’inaugurarà l’exposició ‘Art en moviment’ a la sala ‘la Cuina’ de la Seu d’Urgell, una mostra de dansa contemporània en directe de la mà del grup jove de l’Espai de Dansa. “Un projecte que ens il·lusiona especialment i que té per objectiu a introduir i apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove”, s’afirma des de la direcció l’Espai Municipal de Dansa. 

Aquest exposició és podrà visitar del 21 al 29 de març, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i dissabte d'11 a 14 hores. 

DansaArt, allà on es creuen l’art i la dansa 

DansaArt, allà on es creuen l’art i la dansa és el nou projecte pedagògic d’aquest actual curs que té com a objectiu descontextualitzar la dansa de les sales de ball per incorporar-les dins el discurs artístic i professional de les sales d’exposició. D’aquesta manera, les exposicions d’art serveixen com a recurs pel ball i al mateix temps esdevenen escenari. 

Aquest projecte l’han portat  a terme els alumnes de 1er curs de Batxillerat Artístic de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, sota la tutoria de Maria José Bolinches, a partir de la dansa i el moviment a través de les arts plàstiques amb tècnica lliure.