L’Espai de Salut Sexual torna a oferir atencions presencials al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell

A partir del pròxim dijous 24 de setembre, de 15 a 18 hores, amb cita prèvia. Aquest és un projecte de l’associació Antisida de Lleida que compta amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.
18-09-2020

El proper dijous 24 de setembre, de tres a sis de la tarda, tornen les atencions presencials que ofereix l’Espai de Salut Afectiva i Sexual a la sala polivalent del centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

L’Espai de Salut Sexual és un projecte de l’associació Antisida de Lleida, que compta amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Des de l’any 2013, ofereix atenció personalitzada, confidencial i gratuïta a la població de la comarca interessada en rebre assessorament individual o grupal, orientació i acompanyament per a una vivència positiva i diversa de les sexualitats. Així mateix, realitza la prova ràpida del VIH i de la sífilis i facilita preservatius i material educatiu.

Amb motiu de les restriccions derivades de la COVID-19, en els darrers mesos s’ha ofert atenció online. Des de les entitats organitzadores s’ha valorat positivament oferir de nou les intervencions presencials, seguint totes les recomanacions sanitàries. Les atencions tindran lloc el darrer dijous de cada mes en l’horari habitual, de tres a sis de la tarda.

Per oferir la millor atenció possible, és aconsellable sol·licitar cita prèvia a consulta@antisidalleida.org o enviant un WhatsApp al 629 90 63 24.