L’Espai Municipal d’Art inaugura l’exposició de final de curs ‘La ciutat dels infants’

Demà divendres 2 de juny, a les set de la tarda, a la sala ‘la Cuina’. La mostra es podrà visitar fins el 30 de juny.
01-06-2023

Demà divendres 2 de juny, a les set de la tarda, s’inaugurarà a la sala d'exposicions ‘la Cuina’ la mostra de final de curs de l’Espai Municipal d’Art de la Seu d’Urgell, que recull una selecció d’obres dels alumnes de pintura i ceràmica. També hi ha un apartat amb els treballs de nens i joves. 

En aquesta exposició es podrà gaudir d’una gran varietat de pintures realitzades amb oli, vinílic, acrílic, tècniques mixtes, entre d’altres. També hi destaca tot l’apartat de ceràmica, així com la mostra dels treballs dels alumnes més joves. 

A més, l’exposició inclou el treball anomenat ‘La Ciutat des infants’, projecte artístic on hi col·laboren, des de ja fa uns anys, el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (Lleida-Pirineu) i alumnes de les escoles Pau Claris, Castellciutat i de la ZER Urgellet. 

Val a dir que en aquesta mostra, l’alumnat de l’Espai Municipal d’Art hi participa amb una seixantena de peces. Així, els alumnes a partir de 7 anys han participat amb l’elaboració d’unes rajoles, on han fet la seva interpretació sobre una vintena d’esglésies romàniques del Pirineu. Les rajoles, elaborades amb fang, s’han pintat i cuit al forn que ha donat un resultat “molt especial”

Per la seva part, els alumnes de menys de 7 anys han partit d’una rajola en forma de campanar romànic, i l’han personalitzat. També hi pintat i cuit al forn, aconseguint “resultats impressionants”. En total han creat una trentena de peces. 

I una desena d’alumnes també han volgut participar en l’activitat creant una casa. 

Totes aquestes obres estaran exposades a la sala de ‘la Cuina’ fins el 30 de juny. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres de 17:00 a les 20:00 hores i els dissabtes de 10:00 a 14:00 hores.