L’Oficina Jove de l’Alt Urgell proposa per Setmana Santa 5 formacions sobre lleure, salut, mobilitat i ocupació

S'adrecen a joves a partir de 16 anys. El curs de premonitor/a tindrà lloc del 3 al 6 d’abril.
15-03-2023

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha organitzat per aquesta Setmana Santa un pack de 5 formacions/tallers adreçats a joves a partir de 16 anys sobre diferents àmbits d’interès com són lleure, salut, mobilitat internacional i ocupació. 

Així, del 3 al 6 d’abril s’impartirà el curs de premonitor/a que té com a finalitat d’introduir als i les adolescents al món del lleure, que implica ser-ne, quines obligacions i responsabilitats es tenen i, a més a més, que puguin aprendre jocs, tallers i diferents recursos de l’educació en el lleure per infants i joves.  

Aquest curs té un cost de 38€. Les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia des de l’enllaç: https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions/sol-licitud-dinscripcio-al-pack-de-lleure-2023 

Els tallers 

Respecte a qüestions de salut, tindran lloc dos tallers diferents: un sobre relacions saludables a la xarxa, el dilluns 3 d’abril,  i un altre, sobre loperació banyador (Què hi ha al darrere?), que es realitzarà el dijous 6 d’abril . 

Per dimarts 4 d’abril hi ha programat el taller de mobilitat ‘Un estiu diferent’ que donarà a conèixer opcions d’estiu a l’estranger. 

I per dimecres 5 d’abril, es portarà a terme el taller d’ocupació ‘La comunicació eficaç: una clau per a la inserció laboral’

Val a dir que tots els quatre tallers són gratuïts, i les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia des de l’enllaç:  https://forms.gle/EmovyTnxqgji3oAo8 

Més informació sobre tota aquesta oferta formativa a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, presencialment,  trucant al 973355608 o bé enviant un whatsapp al 607 866 902.