La 2a Vertical Urgellet, cursa en modalitat de quilòmetre vertical, tancarà inscripcions demà divendres

Se celebrarà aquest pròxim diumenge 16 d’octubre, coincidint amb la Fira de Sant Ermengol. Les inscripcions es poder fer des de: http://esports.laseu.cat fins demà divendres a les 23:00 hores.
13-10-2022

Fins demà divendres 14 d’octubre, a les 23:00 hores, restaran obertes les inscripcions per a poder participar en la 2a edició de la Vertical Urgellet que tindrà lloc aquest pròxim diumenge 16 d’octubre.

La Vertical Urgellet és una cursa per muntanya en modalitat quilòmetre vertical oberta a participants majors de 13 anys (nascuts i nascudes l'any 2009 o anteriors), amb un únic recorregut i inclosa en el Circuit Fer de curses per muntanya. Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització d'una persona progenitora. 

La inscripció a la Vertical Urgellet té un cost de 10,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d'accidents, avituallaments per a tots/es els i les participants i una samarreta tècnica per a les 50 primeres persones inscrites. Les inscripcions s’han de fer des de: http://esports.laseu.cat

La recollida de dorsals serà aquest dissabte 15 d’octubre, de les 10:30 a les 23:00 hores, al Palau d’Esports.

Circuit i recorregut

La Vertical Urgellet és una cursa en modalitat de quilòmetre vertical que sortirà a les 9 del matí des del Palau d'Esports de la Seu d'Urgell i s'enfilarà fins el Roc de la Guàrdia, a uns 1.400 metres aproximadament.

La segona edició d’aquesta cursa presenta un recorregut 5,75 km de distància 791 metres de desnivell positiu acumulat.

El circuit, pràcticament sempre en pujada, combina trams més atlètics amb pendents força exigents. Durant el recorregut hi haurà un avituallament líquid en el quilòmetre 4,200 i un avituallament líquid i sòlid a l'arribada. 

El descens es podrà fer pel mateix recorregut, excepte el primer tram de baixada, que es farà per un camí alternatiu per evitar encreuaments amb els participants que estiguin arribant a la meta.