La Biblioteca Sant Agustí de la Seu acull la presentació del llibre ‘Rona se mira’ i el taller ‘Mira’t Bonic’, inspirat en el conte

Aquest divendres 8 de febrer, a les 17.30 hores, a càrrec de la pròpia autora, Míriam Ródenas Vargas. L’activitat està adreçada a nens i nens a partir de 5 anys. L’entrada és lliure fins a omplir aforament.
04-02-2019

El pròxim divendres 8 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell la presentació del llibre Rona se mira. ¡Tengo los ojos verdes! a càrrec de la seva autora Míriam Ródenas Vargas.

La Rona és una nena curiosa i molt desperta. Avui, com tots els dies, s’ha mirat al mirall i li ha semblat descobrir quelcom nou als seus ulls. Des de llavors, no paren de passar-li coses que va integrant amb el recolzament de la seva família, els seus amics, la seva mestra i, sobretot, d’ella mateixa. A través de la seva mirada de nena, la Rona ens explica les seves vivències i ens il·lustra el seu món, submergint-nos en emocions de tots els colors.

Taller infantil ‘Mira’t Bonic’

Després de la presentació del llibre tindrà lloc el taller infantilMira’t bonic”, inspirat en el conte. Es tracta d’una activitat amb miralls per treballar l’autoconeixement, el reconeixement de les pròpies virtuts i les limitacions, així com el reforçament de l’autoestima.

Aquesta activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys. L’entrada és lliure fins a omplir l’aforament.

L’autora

Míriam Ródenas Vargas és autora de contes infantils. Diplomada en treball social i Tècnica superior en animació Sociocultural. www.rona-se-mira58.webnode.es