La Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d’Urgell-Andorra obrirà inscripcions el pròxim dilluns 15 d’abril

La jornada tindrà lloc el dimarts 7 de maig al centre esportiu dels Serradells d’Andorra la Vella.

El pròxim dilluns 15 d’abril s’obriran les inscripcions per a poder participar en la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d'Urgell i Andorra 2024 que enguany tindrà lloc el dimarts 7 de maig al centre esportiu dels Serradells, d’Andorra la Vella.

Les inscripcions es podran fer fins el dia 25 d’abril, de les 10:00 a les 13:00 hores, al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, ubicat la primera planta del centre cívic El Passeig de la Seu.

El programa de la diada

La diada s'iniciarà a dos quarts de deu del matí amb l’acte inaugural a càrrec de les autoritats d’ambdós territoris. Seguidament es realitzarà l’activitat general que consistirà en una classe de fitness adreçada a tothom.

A dos quarts d’onze, s’oferirà un esmorzar saludable per a tots els i les participants.

La matinal esportiva adreçada a la gent gran de la Seu i Andorra continuarà a les 11 del matí amb el bloc 1 i a les 12 del migdia amb el bloc 2. Ambdós blocs es portaran a terme les següents activitats físiques: caminada, circuit multiactivitats, taller d’articulacions i força i aiguagim.

Val a dir que els i les participants de la Diada Esportiva podran prendre part a l’activitat general Bloc de la Màster Class conjunta. A més a més, si així ho desitgen, a una de les activitats esportives del Bloc 1 i a una de les activitats del Bloc 2. En funció de les inscripcions i de les places disponibles, l’organització repartirà els i les participants per tal d’equilibrar els grups. 

Per a l’activitat d’aiguagim caldrà saber si les persones que hi vulguin participar si saben nedar per poder organitzar ambdós grups. Els i les participants a aquesta activitat hauran de portar el material adequat (banyador, casquet de bany, tovallola i xancletes).

Dinar de germanor

Com és ja tradicional, la diada esportiva culminarà amb un dinar de germanor a les 13:30 hores que tindrà lloc a l’Hotel Panorama d’Escaldes-Engordany. Les persones que es vulguin quedar a dinar han de fer la seva inscripció i pagament de 16€ al Consorci d’Atenció a les Persones.