La Festa de la Gent Gran commemora l'Any Carner amb una lectura en viu dels seus poemes

Avui es commemora el Dia Mundial de la Gent Gran.
01-10-2020

El pati de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha acollit aquest migdia una lectura en viu de poemes de Josep Carner -coincidint amb l'any dedicat a aquest poeta noucentista- on hi han participat una dotzena de persones. També ha comptat amb la participació de la regidora de Gent Gran, Marian Lamolla, i del Vicealcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana.

Aquest acte literari, emmarcat en la Festa de la Gent Gran que se celebra durant aquesta setmana a la capital alturgellenca, ha estat organitzat per la professora i filòloga, Anna Martí, qui ha triat els diversos poemes que s'han llegit en veu alta, fent una aproximació de la història de la literatura catalana, així com de la figura del poeta Josep Carner.

Precisament avui, dijous 1 d'octubre, Dia Mundial de la Gent Gran, també ha tingut lloc un taller de ioga adreçat a les persones grans, que ha anat a càrrec d'Anna Llorens.

La Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell vol agrair a Anna Martí per l'organització de la lectura de poemes de Carner, així com la col·laboració d'Anna Llorens per la realització del taller de ioga.

Concert

La quarta jornada de la Festa de la Gent Gran culminarà aquest vespre amb un concert que oferirà l'alumnat de l'Escola Municipal de Música i del Conservatori de Música dels Pirineus, a la sala Sant Domènec.

Recordem que la Festa de la Gent Gran de la Seu d'Urgell s'allargarà fins el pròxim diumenge 4 d'octubre. Durant el cap de setmanal, el col·lectiu de la gent gran podrà gaudir d'una visita guiada al barri de Santa Magdalena, a càrrec de Carles Gascón; del programa a RàdioSeu 'Música del record', homenatge a la Celest Puy; un concert de l'Orquestrina Trama; un concert de la Coral Signum i un concert d'havaneres amb rom cremat i coca.