La Festa Major segueix apostant per l'esport oferint 17 activitats esportives per a totes les edats

Enguany Esport & Festa presenta com a novetats la sessió de piscina nocturna per a joves i l'Aquafitness i activitats d'aigua per a majors de 12 anys. Ambdues activitats tindran lloc a la piscina municipal.
20-08-2015

La Seu d'Urgell torna a organitzar, una any més, la programació 'Esport & Festa' amb un total de 17 activitats físiques diferents, adreçades a totes les edats, perquè tothom que ho desitgi pugui celebrar esportivament la Festa Major.

Al respecte, aquest migdia la regidora de Festes de l'Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, i el regidor d'Esports del mateix Consistori, Isidor Alberich, han presentat en roda de premsa totes les activitats esportives que s'inclouen dins el programa de Festa Major de la Seu d'Urgell.

Un any més, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb entitats i clubs de la ciutat, ha programat aquestes disset activitats esportives diferents que tenen molt d'èxit tant pel que fa a la participació com també pel públic que hi assisteix”, ha remarcat Isidor Alberich.

El regidor d'Esports ha assenyalat les novetats que presenta enguany l'Esport & Festa respecte a edicions passades: la sessió de piscina nocturna i l'Aquafitness i activitats d'aigua, ambdues activitats tindran lloc a la piscina municipal de la Seu d'Urgell.

Pel que fa a la sessió de piscina nocturna, Isidor Alberich ha explicat que aquesta activitat està adreçada al públic jove, i que s'ha inclòs a la programació esportiva a proposta del Consell Municipal de Joves de la Seu d'Urgell. L'activitat tindrà lloc el dimecres 26 d'agost, de les deu de la nit a l'una de la matinada, i compta amb l'organització de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, l'Agrupament Escolta Urgellenc (Cau) i Truskus.

Respecte a la segona activitat esportiva nova d'aquesta Festa Major 2015, l'Aquafitness i activitats d'aigua, el regidor d'Esports ha assenyalat que està adreçada a un públic major de 12 anys que vulgui fer activitat física aquàtica. Tindrà lloc el dissabte, 29 d'agost, a les onze del matí, constarà de tres sessions de 45 minuts amb diferents modalitats d’exercicis a l’aigua.

El gruix de la programació Esport&Festa tindrà lloc entre el divendres 28 al dilluns 31 d'agost. Durant quatre dies, els urgellencs i urgellenques de totes les edats podran prendre part d'activitats esportives com bàsquet 3c3, torneig de futbol set, torneig de tennis, torneig de pàdel, cursa de roll ski, cursa d'orientació nocturna, concurs festa major de petanca, campionat d'escacs, exhibició de taekwondo, gimcana de colles, pedalada popular, festa aquàtica i la cursa grifone de 10 quilòmetres, anomenada 'Volta Major'. També es podrà gaudir de l'activitat 'A cavall per la Seu' i assistir a una exhibició de teles acrobàtiques.

D'altra banda, dissabte 29 d'agost, a les cinc de la tarda, es disputarà al pavelló poliesportiu municipal de la Seu d’Urgell, el partit de futbol sala presentació de l’equip de CF Castellciutat, que estrena categoria després de l’ascens assolit la temporada passada.

Inscripcions

Pel que fa al campionat de bàsquet 3c3, de futbol, la gimcana i els tornejos de tennis i de pàdel cal que els interessats a participar-hi s'inscriguin prèviament al Servei d'Esports (Palau d'Esports) i que dipositin una fiança de 20 euros, que se'ls hi tornarà un cop acabada la competició, sempre que hagin assistit a tots els partits.

També cal inscriure's a la pedalada, a la cursa a peu i a les curses d'orientació, tot i que en aquests casos no és necessari la fiança.

'Amb moltes ganes!'

Per la seva part, la regidora de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Sílvia Iscla, ha volgut remarcar que “l'equip de govern municipal continua un any més potenciant la implicació de veïns, clubs, associacions i entitats locals en l'organització del programa de la Festa Major en general, i en la programació esportiva en particular”.

Iscla també ha volgut agrair, una vegada més, la col·laboració i la iniciativa de les diverses associacions, entitats i clubs de la ciutat, la Coordinadora de Casetes, la Comissió de Festes, el Consell Municipal d’Infants, el Consell Municipal de Joves i els treballadors de l'Ajuntament”. I ha afegit que “entre tots fem que la Festa vagi creixent, any rere any en programació i qualitat”.

ESPORT I FESTA. FESTA MAJOR DE LA SEU D'URGELL 2015

 

 

 

 

 

 

 

Divendres 28 d'agost

 

 

 

 

 

BÀSQUET 3C3

28/08/15

Pl. Catalunya

Servei d'Esports.

18:00

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte 29 d'agost

 

 

 

 

 

TORNEIG FUTBOL 7

29/08/15

Camp futbol

Servei d'Esports

09:00

 

TORNEIG TENNIS FESTA MAJOR

29/08/15

Pistes tennis municipals

Club Tennis Seu d'Urgell

09:00

 

TORNEIG PÀDEL FESTA MAJOR

29/08/15

Pistes pàdel municipals

Servei d'Esports

09:00

 

AQUAFITNESS I ACTIVITATS D'AIGUA

29/08/15

Piscina Municipal

Servei d'Esports

11:00

NOVETAT!

CONCURS FESTA MAJOR PETANCA

29/08/15

Pistes Petanca

Club Petanca La Seu

15:30

 

A CAVALL PER LA SEU

29/08/15

C/ Regencia d'Urgell

ACAU

17:00

 

CURSA ROLL SKI

29/08/15

Parc del Segre

CEFUC

17:00

 

FUTBOL SALA: CF CASTELLCIUTAT

29/08/15

Poliesportiu Municipal

CF Castellciutat

17:00

 

CURSA ORIENTACIÓ

29/08/15

Pl. Dels Oms

Servei d'Esports

22:00

 

 

 

 

 

 

 

Diumenge 30 d'agost

 

 

 

 

 

CAMPIONAT ESCACS

30/08/15

P. Joan Brudieu

Club d'Escacs La Seu

10:00

 

GIMCANA DE COLLES

30/08/15

Pl. Catalunya

SASC Pixies i Paideia

17:30

 

EXHIBICIÓ TAEKWONDO

30/08/15

Plaça Patalin

Club Taekwondo La Seu

19:00

 

 

 

 

 

 

 

Dilluns 31 de setembre

 

 

 

 

 

PEDALADA POPULAR

31/08/15

Pl. Catalunya

Servei d'Esports

10:00

 

FESTA AQUÀTICA

31/08/15

Piscina Municipal

Servei d'Esports

15:00

 

EXHIBICIÓ TELES ACROBÀTIQUES

31/08/15

Plaça del Codina

EEM de Teles Acrobàtiques

18:30

 

CURSA "VOLTA MAJOR" GRIFONE - 10KM

31/08/15

Parc del Segre

Servei d'Esports

19:00