La Germandat de Sant Sebastià convoca els assajos de les Caramelles de Pasqua

Els assajos, que se celebraran cada divendres a dos quarts de deu del vespre al col•legi La Salle, començaran aquest pròxim divendres 3 de març.
27-02-2023

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell convoca els assajos per preparar la cantada de les Caramelles de Pasqua, amb el lema ‘Vine i canta amb nosaltres’. Enguany, els cantaires ja podran cantar sense mascareta. 

Els assajos, que se celebraran cada divendres a dos quarts de deu del vespre al col·legi La Salle, començaran aquest pròxim divendres 3 de març. Els cantaires hauran d’accedir per l’entrada situada a la cantonada dels carrers Josep Zulueta i Sant Joan Baptista de la Salle (davant l’oficina de la Caixa). 

Tenint en compte que es tracta d'un cor masculí, tothom està convidat a formar-ne part, independentment dels coneixements musicals o experiència coral prèvia que tingui. En cas que s'hi vulgui participar, es pot assistir al primer assaig on l’equip de direcció, format per Sonia Lanau, Rafel Llobet i Lluís Obiols, explicarà el funcionament i organització dels assajos.