La Germandat de Sant Sebastià suspèn els actes de la festa patronal, el 20 de gener

L'entitat ha pres la decisió per la situació sanitària actual i per contribuir a reduir-ne l'impacte. Només es farà el solemne ofici a la Catedral, amb cabuda limitada
13-01-2021

La Germandat de Sant Sebastià no celebrarà enguany els tradicionals actes commemoratius de la festa patronal de la Seu d'Urgell, el dia 20 de gener. La decisió s'ha pres a causa de "la situació sanitària derivada de la pandèmia mundial provocada pel coronavirus COVID-19 i com a "exercici de responsabilitat per tal de frenar els contagis".

L'únic acte que es mantindrà del programa habitual és el solemne ofici, que tindrà lloc dimecres vinent dia 20, a les 11 del matí a la Catedral de Santa Maria d'Urgell. Aquest acte, a més a més, tindrà enguany cabuda limitada i, per tal de minimitzar els contactes, en aquesta edició no es repartiran els tradicionals panets beneïts.

Des de l'entitat urgellenca han avançat que "més endavant, quan la situació sanitària i les normatives ho permetin, es programaran i anunciaran oportunament les activitats que sigui possible realitzar".