La Guia d’Estiu 2023 proposa 47 activitats de lleure, esportives, a la natura i d’aigua per a infants i joves de la Seu d’Urgell i comarca

Es lliurarà en format paper als alumnes de I3 a 6è de primària de totes les escoles de l’Alt Urgell.
26-04-2023

Aquest any, els infants i joves de la Seu d’Urgell i comarca trobaran a la Guia d’Estiu 2023 un total de 47 activitats: 26 de lleure i 21 d’esportives, natura i d’aigua. Per franges d’edat, 41 activitats s’adrecen a infants i 24 a adolescents i joves. 

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Joan Llobera, remarca sobre el contingut d’aquesta guia d’estiu que “s’ha treballat molt per a poder oferir un ampli ventall d’activitats. Per això, aquest estiu els joves i infants de la Seu i comarca podran gaudir de fins 47 activitats diferents de lleure, cultura, natura, esports, entre d’altres”

En aquesta guia d’estiu, les famílies podran trobar un recull de totes les activitats organitzades tant pels ajuntaments com per associacions, clubs i empreses de la comarca. 

La guia es lliurarà en format paper a tots els alumnes des d’educació infantil 3 fins a 6è curs de primària. També es pot consultar clicant aquí.

També aquest estiu, joves de la Seu i comarca treballaran en alguna de les activitats que apareixen en aquesta guia, després d’haver superat el curs de premonitor, de monitor o de director de lleure, títols que s’inclouen en el Pack Lleure que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.