La llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ fa aquest dissabte la jornada de portes obertes

Es podrà visitar, amb cita prèvia, de nou del matí a una del migdia i de quatre a sis de la tarda. Les preinscripcions pel curs 2021-2022 seran del 10 al 21 de maig, de manera telemàtica.
21-04-2021

La llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ de la Seu d’Urgell portarà a terme aquest pròxim dissabte 24 d’abril la jornada de portes obertes a totes les famílies urgellenques perquè puguin conèixer tant les seves instal·lacions com el seu projecte educatiu de la mà de les mateixes educadores d’aquest centre per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Per realitzar aquesta visita cal demanar cita prèvia trucant al mateix centre al telèfon 973 35 48 91. La llar d’infants es podrà visitar de nou del matí a una del migdia i de quatre a sis de la tarda. Recordem que ‘Els Minairons’ es troba situada al carrer Sant Ermengol número 73, de la Seu d’Urgell.

D’altra banda, del 10 al 21 de maig tindrà lloc el termini de preinscripcions d’aquesta llar d’infants municipal per al curs 2021-2022. Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica des del web municipal www.laseu.cat Si una família necessita més informació o suport per fer el tràmit, es pot dirigir al Servei d’Educació de l’Ajuntament de la Seu.

Les bases d’admissió per a la mateixa llar d’infants es podran consultar també a web municipal i al Servei Municipal d’Educació.

Documentació necessària

  • En el moment de formalitzar la preinscripció, les famílies hauran d’adjuntar al formulari de sol·licitud omplert la següent documentació:
  • Fotocòpia del DNI del pare i/o de la mare o del tutor legal (o altres documents d’identitat).
  • Fotocòpia del llibre de família (o altres documents relatius a la filiació).
  • Fotocòpia targeta sanitària individual de l’infant.
  • Carnet de vacunes on figurin les dosos de vacunes rebudes amb les dates corresponents.
  • Tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts a l’annex 1 de les bases.