La Seu d’Urgell es torna a promocionar al metro de Barcelona

Aquesta vegada a la parada de plaça Catalunya de la línia 1.

La Seu d’Urgell es torna a promocionar al metro de Barcelona

Nou anunci de la Seu d'Urgell a la parada Catalunya de la línia 1 del metro de Barcelona.

Des d’aquesta setmana la parada de plaça Catalunya de la línia 1 del metro de Barcelona hi ha un nou anunci de grans dimensions amb el lema turístic ‘La Seu d’Urgell et sorprendrà” acompanyat d’una foto de la Seu d’Urgell i amb els nous logos Som Esport, Som KM0, Som Comerç i Som Cultura.

A més a més, també hi ha un codi QR que es pot escanejar per conèixer la proposta turística que ofereix la capital alturgellenca. Així, cada mes, els usuaris del metro que vagin passant per la parada de metro de plaça Catalunya coneixeran què passa i de quines propostes es pot gaudir a la Seu d’Urgell.

Les persones que escanegin el codi QR d’aquest nou anunci poden compartir la informació que hi trobaran i així gaudir plegats de les experiències que s’aniran proposant cada mes fins a finals d’any.

La campanya ha arrencat amb la promoció de la vuitena edició del Festival del Joc el Pirineu -que tindrà lloc els pròxims dies 5, 6 i 7 d’abril- que proposa participar en el sorteig d’una habitació d’hotel en règim d’allotjament i esmorzar (fins a quatre persones) durant la celebració d’aquest esdeveniment dedicat al joc de taula.  

Aquesta és la segona acció de Turisme Seu al transport metropolità de Barcelona que té com a objectiu promocionar les activitats que ofereix la Seu d’Urgell, tal i com es va fer durant els darrers sis mesos de 2023 amb un primer anunci a la parada de metro de Sants de la línia 3, que tenia com a eslògan ‘Et sorprendrem!’.