La Seu d’Urgell i comarca se sumen, una edició més, al Gran Recapte d’Aliments

Els pròxims dies 24 i 25 de novembre tindrà lloc la recollida física d’aliments a diferents supermercats, mentre que la campanya continuarà fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques.

La Seu d’Urgell i les poblacions alturgellenques de Montferrer, Organyà, Coll de Nargó i Oliana es tornen a sumar en una nova edició del Gran Recapte d’Aliments que enguany celebrarà la 15ª edició sota el lema ‘Alimenta el que importa’

Així, els pròxims divendres 24 i dissabte 25 de novembre tindrà lloc la recollida física d’aliments a diferents supermercats, amb presència de voluntariat, mentre que la campanya continuarà fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques a les línies de caixa i per Bizum al 33596.

Els aliments i productes que es necessiten són: farina, cereals, oli d’oliva, oli de gira-sol, llenties cuites, brou peix i pollastre, pasta de sopa, paper higiènic, xampú i gel compreses i bolquers.

Els establiments col·laboradors són: a la Seu d’Urgell, Dis-Seu, Plusfresc, BonÀrea, Caprabo, Mercadona, Charter i Pastisseria Cadí; a Montferrer, Charter; a Organyà, Suma, Forn Ubach, Forn Pa d'Or, Embotits Obach i Cal Lluís; a Coll de Nargó, a l’Ajuntament i Bazar Mercè; i a Oliana, Condis, BonÀrea i Cal Caubet. 

Val a recordar que una campanya com el Gran Recapte és essencial perquè els Bancs dels Aliments puguin omplir el rebost i tenir assegurada la distribució, els propers mesos, de productes tan necessaris com la llet, l’oli o les conserves de peix i verdures.