La Seu d’Urgell projecta el documental ‘Bécquer y las Brujas’, amb la presència de la seva directora Elena Cid

Demà dimecres 3 d’abril, a les 21 hores a Cinemes Guiu. Aquest film és una activitat relacionada amb l’exposició ‘Se’n parlave... i n’hi havie. Bruixeria a les Terres de Ponent i Pirineu’ que es pot visitar a al sala la Cuina fins el 25 d’abril.
02-04-2019

Demà dimecres 3 d’abril, a les nou de la nit, tindrà lloc a Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell, la projecció del documental ‘Bécquer y las Brujas’ de la directora aragonesa Elena Cid, que precisament hi serà present.

Aquesta sessió especial de cinema forma part de les activitats organitzades al voltant de l’exposició ‘Se’n parlave... i n’hi havie. Bruixeria a les Terres de Ponent i Pirineu’, que es pot visitar a al sala d’exposicions la Cuina fins el 25 d’abril.

‘Bécquer y las Brujas’ se centra en l’any 1864, quan Gustavo Adolfo Bécquer es retira al monestir de Veruela. Allà, el poeta se submergeix en el paisatge del mític Moncayo, i en especial a Trasmoz ‘El Poble de les Bruixes’, l’únic poble oficialment maleït d’Espanya.

L’entrada per assistir a aquesta sessió de cinema té un cost de 4 euros per persona.

Nit de bruixes i visita guiada

Recordem que l’exposició ‘Se’n parlave... i n’hi havie. Bruixeria a les Terres de Ponent i Pirineu’ està acompanyada d’altres propostes culturals al voltant del món de la bruixeria i les bruixes.

Precisament, aquest pròxim divendres 5 d’abril se celebrarà l’activitat ‘Nit de Bruixes’ amb la conferència ‘Bruixeria i Cinema’ a càrrec del col·leccionista i cineasta urgellenc, Pep Benavent. La sessió tindrà lloc a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, a les onze de la nit. L’entrada és lliure.

Per aquest dissabte 6 d’abril, a les 11 del matí, es farà la visita guiada adreçada al públic familiar a l’exposició ‘Se’n parlava... i n’hi havie. Bruixeria a les Terres de Ponent i Pirineu’ a càrrec de Pilar Aláez.