La Seu d’Urgell tanca tots els centres educatius i es suspèn el mercat setmanal i Botigues al Carrer

A partir de demà divendres 13 de març, seguint les indicacions del President de la Generalitat, després de l'anunci de l'activació de la fase d'emergència-1 del Pla Procicat.
12-03-2020

La Seu d’Urgell tancarà a partir de demà divendres 13 de març tots els centres educatius de la ciutat: llars d’infants, escoles, col·legis, instituts, centre obert, PTT i les escoles municipals de música, dansa i art i totes les escoles esportives municipals, així com l’Escola d’Adults i l’Escola Oficial d’Idiomes.

També tancaran les seves portes la Biblioteca Sant Agustí i el Punt Òmnia, així com també l’Agrupament Escolta i Guia Urgellenc (el Cau).

A més a més, queda suspès el mercat setmanal i l’activitat comercial Botigues al Carrer, que s’havien de celebrar aquest pròxim dissabte 14 de març a la Seu d’Urgell.

 El cicle Parlem de Formatge, que organitza l’Espai Ermengol, que inclou un showcooking i un berenar infantil que tenien lloc aquest pròxim dissabte 14 de març, queda ajornat per una nova data, així com la resta d’activitats del cicle.

Una altra activitat que ha quedat ajornada és l’assemblea del Club Rotary que acollia la capital alturgellenca entre demà  divendres i dissabte. Aquesta entitat ha informat que treballa amb la possibilitat de celebrar-la els dies 26 i 27 de juny a la sala sant Domènec. 

Una altra activitat que ha quedada cancel·lada és la Copa d’Espanya de Piragüisme d’Eslàlom Olímpic  que s’havia de celebrar els dies 21 i 22 de març.

Des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’afirma que les quotes de les diferents escoles municipals s’adaptaran als períodes d’obertura de les mateixes.

Aquestes mesures es prenen després que el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, hagi anunciat aquest migdia que s'ha superat la fase d'alerta i s'activa la fase d'emergència-1 del Pla Procicat, la qual cosa comporta el cessament de les activitats educatives a les centres educatius i universitats a partir de demà.