La Seu d'Urgell acollirà l'11a Trobada d'Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques

L'alcalde urgellenc, Joan Barrera, el president de la Confraria de Sant Antoni Abat, Antonio Muntada, i la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Tó, han rebut aquest diumenge de mans de l'alcalde de Vidreres el cullerot que simbolitza el traspàs.

La Seu d'Urgell ha rebut aquest diumenge a Vidreres el relleu per acollir l'11a Trobada d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques que organitza anualment la Federació d'Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques de Catalunya (FERSHC). La trobada a la capital de l'Alt Urgell se celebrarà el mes de novembre de 2024.  

L'alcalde de la Seu, Joan Barrera, el president de la Confraria de Sant Antoni Abat, Antonio Muntada i la tinent d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Gemma Tó, han rebut de mans de l'alcalde d'aquest municipi selvatà, Jordi Camps, el cullerot que simbolitza el traspàs. 

En aquesta 10a trobada que ha tingut lloc en aquest municipi de la comarca de La Selva hi han participat un total de 14 poblacions de diferents punts de Catalunya, Catalunya del Nord i Itàlia. així, a més de la Seu d'Urgell, hi han estat presents els municipis d'Albons, Castellterçol, Capmany, El Soler (Catalunya del Nord), Gelida, Isona, Montmaneu, Ponts, Rialp, Talarn, Varallo (Itàlia), Verges i Vidreres. Totes les colles participants han elaborat les seves escudelles i el públic ha pogut fer-ne un tast.