La Seu d'Urgell, escenari del pas de l'etapa reina de la 100 Volta Ciclista a Catalunya

L'avinguda del Salòria de la nostra ciutat s'hi ha disputat l'esprint intermedi de l'etapa d'avui, entre Ripoll i Port Ainé.
25-03-2021
La Seu d'Urgell, escenari del pas de l'etapa reina de la 100 Volta Ciclista a Catalunya

Els primers corredors que han atravessat l'esprint intermedi.

La Seu d'Urgell ha sigut aquesta tarda escenari del pas de l'etapa reina de la 100 Volta Ciclista a Catalunya, entre Ripoll i Port Ainé.

Els urgellencs i urgellenques han sortit a finestres i balcons i també al carrer per rebre el pilot de la ronda catalana al seu pas pel centre de la ciutat, on a l'avinguda del Salòria s'hi disputava l'esprint intermedi de l'etapa d'avui.

Els primers corredors a travessar aquest esprint intermedi ha estat un grup de 12 escapats, encapçalats per Thomas de Gendt, Juan Pedro López i Sergio Samitier, perseguits a poc més de dos minuts pel pilot de la cursa.

Prèviament, el director de la Volta, Ruben Peris, ha saludat al regidor d'Esports de l'ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, i li ha agraït el suport de la ciutat en l'organització d'aquesta quarta etapa.

Des de l'Ajuntament urgellenc es vol agrair la col·laboració de la ciutadania i especialment als prop de 40 voluntaris i voluntàries que han participat en les tasques de control del trànsit.