La Seu d'Urgell reconeix públicament a 39 esportistes urgellencs que han destacat durant el 2016

La gala tindrà lloc aquest divendres, 3 de febrer, a les 20 hores, a la sala la Immaculada de la capital alturgellenca. 34 són piragüistes, 4 són karatekes i 1 és patinadora.
01-02-2017

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell torna a organitzar per aquest divendres 3 de febrer, un acte institucional presidit per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, on es farà un reconeixement públic a tots aquells esportistes, equips i clubs urgellencs que han assolit resultats rellevants al llarg de 2016, i que les seves respectives competicions es porten a terme durant l’any natural.

En aquest acte, que s'iniciarà a les vuit del vespre i tindrà lloc a la sala la Immaculada, es retrà homenatge a un total de 39 esportistes de la Seu, seleccionats d’acord amb els paràmetres i criteris establerts (podi ens els Campionats de Catalunya i/o Espanya i resultats destacats en competicions oficials internacionals) i segons les informacions facilitades pels seus respectius clubs. D’aquests 39 esportistes, 34 són piragüistes, 4 són karatekes i 1 és patinadora.

Així, per clubs esportius s’homenatjarà a la patinadora Noemí Isla, del Club Hoquei i Patinatge Artístic Cadí; i a Bernat Vilà, Andrea Seijas, Gerard Gombau i Joel Bañeres, pertanyents a l’AE Karate Kobudo Tradional Pirineus.

Pel que fa als esportistes homenatjats pertanyents al Cadí Canöe Kayak seran: Noemí Font, Aina Ferrer, Valentina Torras, Mariona Garreta, Júlia Pueyo, Míriam Alberton, Norbert Aguilera, Marc Vicente, Jan Vicente, Manel Contreras, Isabel Travé, Laura Pellicer, Aldara Cousillas, Anna Barroso, Maria Barroso, Carla Carrillo, Alba Albinyà, Cristian Tobio, Miquel Travé, Adrià Moyano, Ferran Romero, Pol Berenguer, Jordi Cadena, Núria Vilarrubla, Marta Martínez, Marc Moragues, Klaus Molano, Mònica Dòria, Carles Juanmartí, Pau Etxaniz, Annebel van der Kniff, Maria Vidal, Nil Garcia i Adrià Herreros.

Tots ells rebran un petit obsequi commemoratiu per part de les autoritats que presidiran l’acte.