La Seu i l’Alt Urgell es tornen a sumar al Gran Recapte d’Aliments

S’inicia avui divendres 19 de novembre i s’allargarà fins el pròxim dia 27. Els donatius es poden fer directament a les caixes dels establiments col·laboradors o a través de BIZUM al 33596.
19-11-2021

La Seu d’Urgell i diverses poblacions de la comarca de l’Alt Urgell es tornen a sumar a la 13a edició del Gran Recapte d’Aliments que s’inicia avui divendres 19 de novembre i que s’allargarà fins el dia 27 d’aquest mes. Aquesta campanya de recollida d'aliments enguany, tal i com va ser també l’any passat, es fa en format virtual a causa de la Covid-19.

La recollida es fa en supermercats, i com a novetat d’aquesta 13a edició també s'hi ha sumat el petit comerç. Recordem que en l’edició passada a la Seu i comarca ja s’hi van afegir petits establiments comercials.

Els donatius es poden fer directament a la caixa dels establiments o a través de BIZUM al 33596.

Els diners recollits els gestiona el Banc d'Aliments de Lleida que farà arribar aquestes donacions en forma d'aliments bàsics: llet, oli, conserves, entre d’altres, concretament al centre de distribució d'aliments de la Seu d'Urgell i de comarca. A la nostra comarca es coordina des del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell amb el Banc d'Aliments de Lleida.

Els establiments col·laboradors són: a la Seu d’Urgell, Diseu, Plusfresc, BonÀrea, Caprabo, Autoservei Conxita i Mercadona; a Montferrer, Charter; a Organyà, Suma, Cal Pagès, Forn Ubach, Forn Pa d'Or, Embotits Obach i Cal Lluís; a Coll de Nargó,  Pirineu Rural; i a Oliana, Condis i BonÀrea.