La temporada de bany de la Seu d’Urgell s’iniciarà el 23 de juny amb una jornada de portes obertes de la piscina municipal

Aquest equipament d’estiu romandrà obert fins el dia 4 de setembre, que enguany recupera el 100% del seu aforament que és de 472 persones.
16-06-2022

El pròxim dijous 23 de juny la piscina municipal de la Seu d’Urgell obrirà les seves portes als i les banyistes per iniciar la temporada d’estiu que enguany s’allargarà fins el dia 4 de setembre. Per inaugurar l’inici de la temporada de bany 2022, el Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu organitza per aquest dia una jornada de portes obertes, és a dir, entrada gratuïta per a tothom

La piscina municipal obrirà diàriament de deu del matí a vuit del vespre, tot i que l’horari de bany finalitzarà a dos quarts de vuit, hora a partir de la qual no es permetrà l’estada dins l’aigua. 

Val a dir que enguany, amb la normalització de la situació sanitària, la piscina municipal recupera el 100% del seu aforament que és de 472 persones.  Precisament el regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Carlos Guàrdia, explica que “aquesta és una de les principals novetats d’enguany pel que fa a la piscina”. Guàrdia recorda que la piscina municipal de la Seu “té un ús molt important i intens durant tot l’estiu, ja que dona servei a tots els urgellencs i urgellenques, així com a les diverses activitats d’estiu com casals i estades esportives que es porten a terme a la Seu durant el període estival”. 

Un estiu més, aquest equipament aquàtic acollirà la ja tradicional jornada solidària ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, que enguany se celebrarà diumenge 10 de juliol. 

Actualització de les tarifes 

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha actualitzat aquest any el preu de les diferents tarifes d’entrada a la piscina municipal, les quals estaven vigents des de l’any 2013. El cost de les diferents modalitats d’entrada és: 

TIPUS DE DOCUMENT

PREU

Entrada de dia adult (persones de 10 anys i majors)

4,00€

Entrada de dia infantil* (persones menors de 10 anys)

2,50€

Abonament 10 entrades adult (persones de 10 anys i majors)

30,00€

Abonament 10 entrades infantil* (persones menors de 10 anys)

18,00€

Abonament de temporada adult (persones de 10 anys i majors)

75,00€

Abonament de temporada infantil* (persones menors de 10 anys)

40,00€

Gent Gran (persones a partir de 65 anys i empadronades a la Seu d’Urgell)

Gratuït

Persones amb discapacitat igual o superior al 50%

Gratuït

* Les persones menors de 10 anys hauran d’entrar acompanyades d’una persona major de 16 anys

 

D’altra banda, aquestes setmanes prèvies a l‘obertura de la piscina, s’han dut a terme les tasques de neteja i manteniment dels vasos i platges d’aquesta instal·lació aquàtica a càrrec del personal de la Brigada d’Obres i el Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Aquestes tasques de posada a punt culminaran demà divendres, quan s’ompliran els vasos de les dues piscines.