L'Ajuntament de la Seu d'Urgell felicita a Núria Vilarrubla pel seu bronze al Mundial de Londres

En una recepció institucional celebrada aquest vespre a la sala d'actes del Consistori. La palista urgellenca, molt emocionada, ha agraït les felicitacions rebudes per part de l'alcalde, així com la feina de tots els piragüistes i entrenadors del club Cadí Canoe Kayak.
07-10-2015

La palista urgellenca Núria Vilarrubla ha rebut aquest vespre la felicitació de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, en nom de la Corporació municipal pels seus èxits esportius aconseguits en aquesta temporada. L'alcalde urgellenc i el regidor d'Esports, Isidor Alberich, han felicitat a la piragüista de la Seu per haver aconseguit, entre d'altres fites esportives, haver estat medalla de bronze en categoria C1 femení en el Campionat del Món Absolut 2015 celebrat recentment a Londres.
En la recepció, Albert Batalla ha manifestat davant d'un bon nombre de palistes i membres del club Cadí Canoe Kayak, encapçalat pel seu president, Enric Balastegui, que "el fet que ja sigui habitual que aquest club vagi obtenint medalles significa que s'hi està fent una feina excepcional, i que malgrat ser habitual no li treu mèrit sinó que demostra que les generacions que van tirar endavant el piragüisme a la Seu han fet un bon relleu i han fet estimar aquest esport entre els urgellencs".
Per la seva part, una emocionada Núria Vilarrubla ha agraït les paraules de felicitació de l'alcalde de la ciutat i ha volgut recordar i agrair a aquells palistes urgellencs i entrenadors en els quals s'ha emmirallat per poder assolir aquests èxits esportius.