L'Ajuntament de la Seu felicita a Nativitat Rugall pel seu 100 aniversari

L’alcalde Joan Barrera i la regidora de Gent Gran, Paqui Gómez, li han lliurat un ram de flors i un pastís d'anivesari en nom de la Corporació Municipal. L'homentajada també ha rebut la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament de la Seu felicita a Nativitat Rugall pel seu 100 aniversari

Nativitat Rugall aquest matí en el lliurament de la Medalla Centenària per part de les autoritats.

L’alcalde de la Seu d'Urgell, Joan Barrera, i la regidora de Gent Gran, Paqui Gómez, han felicitat aquest matí en nom de la Corporació Municipal a Nativitat Rugall Tartera que precisament avui dimarts 14 de maig fa 100 anys.  

En aquesta felicitació per part de l’Ajuntament de la Seu també s’hi ha sumat el coordinador territorial del Departament de Drets Socials a la Vegueria de l'Alt Pirineu i Aran, Josep Lluís Piqué, qui li ha lliurarà la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.

L'alcalde urgellenc i la regidora s’han desplaçat fins a la Llar de Sant Josep on hi viu per felicitar-la personalment i li ha fet a mans un ram de flors i un pastís d’aniversari. L’homenatjada ha estat acompanyada en aquesta celebració per bona part de la seva família, així com pel personal assistencial i altres usuaris i usuàries d’aquest centre residencial per a gent gran.   

Nativitat Rugall va néixer el 14 de maig de 1924 a Capdella (Pallar Jussà), ha tingut 4 fills, té 5 nets i 1 besnets.